Метален дозатор за течен сапун и дезинфектант Faneco, 1 л., цвят: черен мат

88.79 лв. (73.99 лв. без ДДС)

Цена за количество

Количество Отстъпка (%) Единична цена (с ДДС)
1 88.79 лв.
3 5 % 84.35 лв.
6+ 10 % 79.91 лв.
Общо цена с ДДС:
Единична цена с ДДС:

Метален дозатор за течен сапун Faneco, за течен сапун и дезинфектант, с вграден контейнер за доливане от1 л., цвят: черен мат; заключващ механизъм; размери: в.28 см., д.10 см., ш. 10 см.

  • Безплатна доставка за град София
  • Минимална сума на поръчка - 70 лв.
  • Срок за доставка от 2 до 5 работни дни
Платежни методи:
Код: DIS41124

Бърза поръчка и консултация


Метален дозатор за течен сапун Faneco е идеалното решение за всички места, където се изисква чистота и хигиена. С неговата висококачествена конструкция от неръждаема стомана 304, прахово боядисана в черен мат цвят, този дозатор е дълготраен и издръжлив.

Този дозатор е идеален за употреба във всякакви обществени места като болници, хотели, офиси и други места, където се изисква чистота и хигиена. Той има вграден контейнер за доливане от 1 литър, което го прави икономичен и удобен за употреба.

Размери – височина 28 см, дълбочина 10 см и ширина 10 см.

С визьора на дозатора можете лесно да следите количеството на консуматива, като така се гарантира, че винаги има достатъчно количество течен сапун или дезинфектант. Клапанът против протичане осигурява чистота и хигиена, като предотвратява изтичането на излишни количества от продукта. Металният заключващ механизъм гарантира сигурността на съдържанието на дозатора, като така се предотвратява неоторизиран достъп.

С металния дозатор Faneco вие можете да бъдете сигурни, че ще получите висококачествен продукт, който ще отговаря на вашите нужди за чистота и хигиена.

Scroll to Top