Антибактериален течен сапун Apolo Sept

4.20 лв.16.80 лв.

Общо цена с ДДС:
Единична цена с ДДС:

Антибактериален течен сапун за ръце. Разфасвоки – 0.5 л, 1л и 5 л. 

  • Безплатна доставка за град София
  • Минимална сума на поръчка - 70 лв.
  • Срок за доставка от 2 до 5 работни дни
Платежни методи:
Код: CON38675

Бърза поръчка и консултация


Течен антибактериален сапун\n\nАктивни вещества: Алкил(C12-16 )\nдиметилбензиламониев хлорид – 0.8 g/ 100 g\n\nОбласт на приложение:\n\nБиоцидът е с бактерицидно, фунгицидно (Candida albicans) и ограничено вирусоцидно (вируси с обвивка, включително Коронавируси) действие, като областите на приложение са хигиенно измиване на ръце с дезинфекциращ ефект.\n\nНачин на употреба:\n\nТечният сапун е готов за употреба. Прилага се на влажни ръце, в количество от минимум 3 ml (2-3 впръсквания с дозиращото устройство), като се втрива в кожата на ръцете в продължение на 60 секунди. След изтичане на времето на въздействие, ръцете се изплакват с питейна вода до пълно отстраняване на образуваната пяна. За професионална употреба се препоръчва използването на дозатори за течни сапуни.

Активни вещества: Алкил(C12-16 )
диметилбензиламониев хлорид – 0.8 g/ 100 g

Област на приложение:

Биоцидът е с бактерицидно, фунгицидно (Candida albicans) и ограничено вирусоцидно (вируси с обвивка, включително Коронавируси) действие, като областите на приложение са хигиенно измиване на ръце с дезинфекциращ ефект.

Начин на употреба:

Течният сапун е готов за употреба. Прилага се на влажни ръце, в количество от минимум 3 ml (2-3 впръсквания с дозиращото устройство), като се втрива в кожата на ръцете в продължение на 60 секунди. След изтичане на времето на въздействие, ръцете се изплакват с питейна вода до пълно отстраняване на образуваната пяна. За професионална употреба се препоръчва използването на дозатори за течни сапуни.

Scroll to Top