Защо да изберете Dosmart?​

istock 1435151825 min

Нашата мисия в Dosmart е да предлагаме истинско B2B обслужване на нашите клиенти. Ние разбираме, че за всеки бизнес времето и ресурсите са ценни, затова създадохме онлайн платформа, която е предназначена да улесни бизнеса при закупуването на санитарни продукти без необходимост от ненужни разходи на време и усилия. Нашата платформа е създадена, за да осигури удобно, бързо и комфортно пазаруване. Разбираме, че грижата за санитарните консумативи на твоя бизнес не е приоритет и този елемент се възприема, основно като едно разходно перо. Затова нашият стремеж е да предоставим услуга, с която ще ви облекчим и ще ви позволим да използвате времето си по-ефективно. Предлагаме конкурентни цени, персонализирани отстъпки и широка гама от интегрирани услуги, които ще ви спестят време и ресурси.

Автоматични отстъпки за количество

Обявяваме отстъпките за количества, на нашия сайт. При избор на по-големи количества, отстъпките са активират автоматично, и в реално време ще видите каква е цeната която ще заплатите за желаната от вас стока.

Собствен транспорт

Доставяме продуктите в рамките на София със собствен транспорт. Ние наблюдаваме процеса от покупката до доставката по този начин, което ни позволява да предоставим подходяща услуга без допълнителни разходи за нашите потребители.

Плащане изцяло по банков път

Ние изцяло разчитаме на удобствата на нашето време и смятаме, че безкешовите плащания са бъдещето. За това при поръчка от Dosmart ще може да зплатите по банков път или с всякаква платежна карта.

Лесно повтаряне на поръчка

Ние разбираме, че поддръжката на чистота и наличието на достатъчно консумативи във вашия офис, производствена сграда, хотел или болница може да бъде понякога много досадно. Поради тази причина, в Dosmart предоставяме на всички наши клиенти възможност да преглеждат предишни поръчки и да повтарят поръчките си с едно натискане на бутон.

Връщане и замяна на стока без усложнения

Можете да върнете закупена от нас стока без усложнения, в 14 дневен срок. Заявете вашето желание да върнете закупена от нас стока и ние ще се свържем с вас да устанвоим причните и да уговорим как да се случи връщането.

Поискайте оферта лесно и удобно

Можете бързо и лесно да получите оферта за всеки продукт, който разглеждате на нашия сайт. Под описанието на всеки продукт ще намерите бутон “Поискайте оферта за по-големи количества”. За допълнителна информация, моля, посетете нашата ЧЗВ секция.

Scroll to Top