Методи за плащане

Нашата мисия е да ви спестим, време, усилия и средства, които да използвате да развитието на вашия същински бизнес. Създадохме Dosmart, за да направим грижата за хигиената на работното място, лесна и неангажираща. Верни на нашия стремеж, се опитваме да се   възползваме от всички предимства и дигитални решения, които съвременната финансова система ни предоставя. В тази връзка платежните методи от които може да изберете, за да заплатите вашата поръчка направена през магазина са:

1. Плащане с банкова карта през “платежен линк”:

След направена поръчка от ваша страна, ние ще ви изпратим потвърждение за изпълнение на поръчката на предоставен от вас електронен адрес (e-mail). В случай, че по време на поръчка сте избрали да платите с банкова карта, заедно с потвърждението, ще изпратим фактура към поръчката както и платежен линк. Този линк ще ви отведе към защитена страница за плащане, където ще видите информация за дължимата сума и ще имате възможност да платите сигурно и удобно с банкова карта. При успешно плащане с карта, поръчката ще бъде изпълнена без забавяне.

2. Банков превод

След направена поръчка от ваша страна, ние ще ви изпратим потвърждение за изпълнение на поръчката на предоставен от вас електронен адрес (e-mail). В случай, че по време на поръчка сте избрали да платите с банков превод, заедно с потвърждението, ще изпратим фактура към поръчката. Във фактурата има информация за банкова сметка, по която да бъде извършено плащането. Срокът за доставка на поръчката, започва да тече след като парите са постъпили по сметка на дружеството, което оперира Dosmart.

3. Плащане в брой при доставка

Имате опцията да заплатите вашата поръчка на представителя на компанията, който извършва доставката. Със съдържанието на доставката ще получите фактура и прилежаща касова бележка.

Повече може да прочете в общите условия за ползване на сайта.

Всички платежни методи са без допълнителни такси от страна на търговеца. В случай на използване на карта за плащане, издателите на платежните карти, могат да начисляват такса за ползването на картата, за което Dosmart не носи отговорност.

Scroll to Top