Диспенсъри за течен сапун и пяна

 • Диспенсър за течен сапун, стомана

  Диспенсър за течен сапун, стомана – 1000 мл.

  54.49 лв. (45.41 лв. без ДДС)

  Диспенсърът за течен сапун на пяна с обем 500 мл е изработен от висококачествен сплав 304, който съдържа 18% хром и 8% никел. Този материал не само му придава стилен външен вид, но и го прави устойчив на корозия, осигурявайки дълготрайност и надеждност.

 • Иноксов диспенсър за течен сапун

  Диспенсър за течен сапун, стомана – 500 мл.

  49.74 лв. (41.45 лв. без ДДС)

  Диспенсърът за течен сапун на пяна с обем 500 мл е изработен от висококачествен сплав 304, който съдържа 18% хром и 8% никел. Този материал не само му придава стилен външен вид, но и го прави устойчив на корозия, осигурявайки дълготрайност и надеждност.

 • Иноксов диспенсър за сапун на пяна

  Иноксов диспенсър за сапун на пяна – 1000 мл.

  59.00 лв. (49.17 лв. без ДДС)

  Диспенсърът за течен сапун на пяна с обем 1000 мл е изработен от висококачествен сплав 304, който съдържа 18% хром и 8% никел. Този материал не само му придава стилен външен вид, но и го прави устойчив на корозия, осигурявайки дълготрайност и надеждност.

 • Дозатор за течен сапун черен

  Дозатор за течен сапун черен DITEHI, 0.8л. Черен

  25.80 лв. (21.50 лв. без ДДС)

  Дозатор за течен сапун на Ditehi е снабден с анти капеща система и компоненти от неръждаема стомана, които осигуряват дълъг живот на продукта. Системата за отваряне улеснява изваждането на резервоара за течен сапун, без да се налага да свалята от стената, така че можете да почиствате резервоара толкова често, колкото желаете. Сега се предлага в стилен черен вариант.

 • Дозатор за течен сапун хром

  Дозатор за течен сапун хром, DITEHI, 0.8л.

  31.80 лв. (26.50 лв. без ДДС)

  Дозатор за течен сапун на Ditehi е снабден с анти капеща система и компоненти от неръждаема стомана, които осигуряват дълъг живот на продукта. Системата за отваряне улеснява изваждането на резервоара за течен сапун, без да се налага да свалята от стената, така че можете да почиствате резервоара толкова често, колкото желаете. Сега се предлага в нов цвят Хром (сребристо сиво) с текстура и вид на полирана стомана.

 • Дозатор за течен сапун

  Дозатор за течен сапун DITEHI, 0.8л. – бял

  25.80 лв. (21.50 лв. без ДДС)

  Дозатор за течен сапун на Ditehi е снабден с анти капеща система и компоненти от неръждаема стомана, които осигуряват дълъг живот на продукта. Системата за отваряне улеснява изваждането на резервоара за течен сапун, без да се налага да свалята от стената, така че можете да почиствате резервоара толкова често, колкото желаете.

 • Метален дозатор за течен сапун и дезинфектант Faneco, 1 л., цвят: черен мат

  88.79 лв. (73.99 лв. без ДДС)

  Метален дозатор за течен сапун Faneco, за течен сапун и дезинфектант, с вграден контейнер за доливане от1 л., цвят: черен мат; заключващ механизъм; размери: в.28 см., д.10 см., ш. 10 см.

 • Диспенсър за сапун на пяна

  Диспенсър за сапун на пяна, бял- Vialli

  16.80 лв. (14.00 лв. без ДДС)

  Диспенсър за сапун на пяна с капацитет от 500мл. Цвят – бял

 • Диспенсър за течен сапун черен

  Диспенсър за течен сапун черен – Vialli

  17.95 лв. (14.96 лв. без ДДС)

  Диспенсър за течен сапун с капацитет от 500мл. Цвят – Черен

 • Диспенсър за сапун на пяна

  Диспенсър за сапун на пяна, черен – Vialli

  20.26 лв. (16.88 лв. без ДДС)

  Диспенсър за сапун на пяна с капацитет от 500мл. Цвят – Черен

 • Диспенсър за течен сапун

  Диспенсър за течен сапун – Vialli

  11.35 лв. (9.46 лв. без ДДС)

  Диспенсър за течен сапун с капацитет от 500мл. Цват – БЯЛ

 • Диспенсър течен сапун

  Диспенсър за течен сапун/пяна/душ гел, Kimberly Clark, ЧЕРЕН

  43.68 лв. (36.40 лв. без ДДС)

  Черен диспенсър Kimberly Clark Aquarius за сапун, пяна за ръце и душ гел Kimberly-Clark ABS – пластмаса Заключване: скрит бутон и ключ Монтаж: възможен за лепене или с пробиване на стена

 • Диспенсър за течен сапун/пяна/душ гел, Kimberly Clark Aquarius, БЯЛ

  42.00 лв. (35.00 лв. без ДДС)

  Диспенсър за течен сапун, пяна и душ гел, AQUARIUS* Kimberly-Clark Цвят бял. Вместимост за 1л. пълнител. Прозрачен слот за наблюдение на консуматива. Лесно отваряне със скрит бутон или ключ Изработен от удароустойчива ABS пластмаса. Възможност за монтиране на стена с лепене или с пробиване / с дюбели включени в диспенсъра/

За да постигнем модерен и въздействащ интериор в дома си, понякога са достатъчни и малки на пръв поглед детайли. Такива са дозаторите за сапун – елемент, който е в помощ за организацията на домакинството.

С красив и удобен диспенсър за сапун в банята или кухнята ще ви бъде по-приятно да извършвате ежедневните си хигиенни процедури.

Защо да използвате диспенсър за сапун?

Макар че не е задължително да имате в дома си диспенсър за сапун, присъствието на дозатор е силно препоръчително. Той може да съхранява не само сапун, но и душ-гел или дезинфектант.

Ако решите да си купувате диспенсър за сапун, ще се уверите, че в търговската мрежа се предлага голямо разнообразие по отношение на материал, задействане на дозатора, размери, дизайн и място на поставяне.

Общото между тях е удобството и икономията при използване на хигиенния продукт. Само с едно натискане на помпата, ще получите от вашия диспенсър за сапун оптималното количество, без излишен досег със санитарната повърхност.

Ако моделът има опция за настройване на дозата препарат или излизането му под формата на пяна, боравенето с него ще бъде още по-приятно. Освен това сапунът ще има по-добър контакт с кожата и съответно почистването ще бъде по-ефективно.

Какви видове диспенсъри има?

За да отговорят на различните нужди и предпочитания на потребителите, производителите на този тип аксесоари предлагат голямо разнообразие.

От една страна, според начина си на работа имате опцията да избирате между механични и електрически модели.

Ако заложите на механичен диспенсър за сапун, е достатъчно да натиснете само с една ръка помпичката. Този механизъм е лесен за употреба, а механичните диспенсъри са доста популярни и заради по-ниската си цена.

Електрическият диспенсър за сапун е изцяло безконтактен, помпичката му работи на ток или на батерии и използването му е още по-хигиенично. След като сензорите засекат движението на ръцете, диспенсърът пуска автоматично определено количество сапун.

Scroll to Top