Диспенсъри

 • Диспенсър за дезинфектант със сензор – черен

  94.57 лв. (78.81 лв. без ДДС)

  Представяме ви диспенсър за дезинфектант със сензор в черен цвят. Този диспенсър е оборудван със сензорна технология, която позволява автоматично дозиране на дезинфектант, без да се налага директно докосване на устройството. Изработен от здрави материали, този диспенсър е идеален за ползване в обществени места, офиси, магазини и др.

 • Диспенсър за дезинфектант

  Диспенсър за дезинфектант със сензор – бял

  86.52 лв. (72.10 лв. без ДДС)

  Представяме ви диспенсър за дезинфектант със сензор в бял цвят. Този модерен диспенсър е оборудван със сензорна технология, която позволява автоматично дозиране на дезинфектант, без да се налага директно докосване на устройството. Изработен от здрави материали, този диспенсър е идеален за ползване в обществени места, офиси, магазини и др. Стилният бял дизайн го прави подходящ за всеки интериор.

 • Дозатор за сгънати кърпи за ръце Z,

  Дозатор за сгънати кърпи за ръце, стомана

  62.57 лв. (52.14 лв. без ДДС)

  Дозатор за сгънати кърпи за ръце Z, от неръждаема стомана 18/0 (сплав 430) предлага изключителен външен вид и усещане благодарение на висококачественото, трайно полирано покритие. Осигуряващ отлична устойчивост на ръжда и корозия, този дозатор е идеален за интензивна търговска употреба.

 • Хоризонтален диспенсър за Z кърпи

  Хоризонтален диспенсър за Z кърпи, бял

  21.25 лв. (17.71 лв. без ДДС)

  Представяме ви хоризонтален диспенсър за Z кърпи, идеален за разполагане на кърпи за ръце. Изработен от здрав ABS материал, осигуряващ дълготрайност и надеждност.

 • Диспенсър за течен сапун, стомана

  Диспенсър за течен сапун, стомана – 1000 мл.

  54.49 лв. (45.41 лв. без ДДС)

  Диспенсърът за течен сапун на пяна с обем 500 мл е изработен от висококачествен сплав 304, който съдържа 18% хром и 8% никел. Този материал не само му придава стилен външен вид, но и го прави устойчив на корозия, осигурявайки дълготрайност и надеждност.

 • Иноксов диспенсър за течен сапун

  Диспенсър за течен сапун, стомана – 500 мл.

  49.74 лв. (41.45 лв. без ДДС)

  Диспенсърът за течен сапун на пяна с обем 500 мл е изработен от висококачествен сплав 304, който съдържа 18% хром и 8% никел. Този материал не само му придава стилен външен вид, но и го прави устойчив на корозия, осигурявайки дълготрайност и надеждност.

 • Иноксов диспенсър за сапун на пяна

  Иноксов диспенсър за сапун на пяна – 1000 мл.

  59.00 лв. (49.17 лв. без ДДС)

  Диспенсърът за течен сапун на пяна с обем 1000 мл е изработен от висококачествен сплав 304, който съдържа 18% хром и 8% никел. Този материал не само му придава стилен външен вид, но и го прави устойчив на корозия, осигурявайки дълготрайност и надеждност.

 • Дозатор за джъмбо тоалетна хартия, инокс

  Дозатор за джъмбо тоалетна хартия, инокс

  53.63 лв. (44.69 лв. без ДДС)

  Дозаторът за джъмбо тоалетна хартия от неръждаема стомана 18/0 (сплав 430) предлага изключителен външен вид и усещане благодарение на висококачественото, трайно полирано покритие. Осигуряващ отлична устойчивост на ръжда и корозия, този дозатор е идеален за интензивна търговска употреба.

 • Диспенсър за кърпи за ръце Z сгъвка, бял, Vialli малък

  13.80 лв. (11.50 лв. без ДДС)

  Диспенсърът за кърпи за ръце Vialli е практично и надеждно решение за бизнес среди. Изработен от висококачествена ABS пластмаса, той осигурява удобство и дълготрайност, съвместим с кърпи до 22см дължина и Z сгъвка.

 • Диспенсър за кърпи за ръце Vialli, черен, V сгъвка, малък

  21.64 лв. (18.03 лв. без ДДС)

  Диспенсър за сгънати кърпи за ръце. Марка Vialli. Цвят черен. Подходящ за кърпи V сгъвка с широчина до 24 см.

 • Диспенсър за кърпи за ръце Vialli

  Диспенсър за кърпи за ръце Vialli, V сгъвка, бял, голям

  22.25 лв. (18.54 лв. без ДДС)

  Диспенсър за сгънати кърпи за ръце V сгъвка. Марка Vialli. Бял. Капацитет 400 кърпи.

 • Диспенсър за кухненска ролка черен

  Диспенсър за кухненска ролка черен – Vialli

  31.15 лв. (25.96 лв. без ДДС)

  Диспенсър за кухненска ролка с централно издърпване. Цвят – черен . Марка Vialli

 • Диспенсър за тоалетна хартия черен

  Диспенсър за тоалетна хартия, мини джъмбо ролки, черен- Vialli,

  21.93 лв. (18.28 лв. без ДДС)

  Диспенсър за тоалетна хартия, подходящ за мини джъмбо ролки с максимален диаметър 21 см.Цвят – черен. Марка Vialli.

 • Диспенсър за тоалетна хартия черен

  Диспенсър за тоалетна хартия на пачки Vialli, цвят черен

  14.40 лв. (12.00 лв. без ДДС)

  Диспенсър за тоалетна хартия Vialli, вместимост до 350 листа, черен цвят, ABS пластмаса, размери 22,5×13.5×12 см. Практично и удобно решение за хигиена.

 • Дозатор за тоалетна хартия на пачки Ditehi

  Дозатор за тоалетна хартия на пачки Ditehi – Хром

  30.80 лв. (25.67 лв. без ДДС)

  Дозатор тоалетна хартия на пачка се отличава със своя елегантен и компактен дизайн. Той е проектиран с внимание към естетиката и предлага изчистен външен вид, който ще се впише хармонично във всяко обществено помещение. Неговият компактен размер го прави идеален за използване на ограничени пространства, без да компрометира вместимостта на хартията. Предлага се сребристо сив цвят с текстура и вид на полирана стомана.

 • Дозатор за кухненска ролка DITEHI

  Дозатор за кухненска ролка DITEHI – Черен

  34.80 лв. (29.00 лв. без ДДС)

  Диспенсърът за кухненски ролки с централно изтегляне Ditehi е професионално и компактно оборудване. Той е идеалният диспенсър за места, където потреблението на хартия е голямо, като например кухни на барове, ресторанти. Сега се предлага в елегантен черен цвят

 • Дозатор за кухненска ролка DITEHI

  Дозатор за кухненска ролка DITEHI – Хром

  44.80 лв. (37.33 лв. без ДДС)

  Диспенсърът за кухненски ролки с централно изтегляне Ditehi е професионално и компактно оборудване. Той е идеалният диспенсър за места, където потреблението на хартия е голямо, като например кухни на барове, ресторанти. Сега се предлага в сребристо сиво (хром) с текстура и вид на полирана стомана.

 • Дозатор за кухненска ролка бял

  Дозатор за кухненска ролка DITEHI – бял

  31.80 лв. (26.50 лв. без ДДС)

  Дозатор за кухненска хартия Ditehi има нов изходен накрайник, който позволява използването на кухненски ролки с централно изтегляне, както с перфорация така и без. Професионален и компактен дозатор, който осигурява и значителна икономия на хартия благодарение на еднократното си дозиране. Това е идеалният диспенсър за кухни в барове, ресторанти и т.н., места, където потреблението на хартия е високо и където е необходима и допълнителна гъвкавост при дозиране на хартията.

 • Дозатор за кърпи за ръце DITEHI

  Дозатор за кърпи за ръце DITEHI, V сгъвка – цвят Хром

  40.80 лв. (34.00 лв. без ДДС)

  Диспенсърът за кърпи с “V сгъвка” – перфектното решение за бизнес среди и обществени помещения. Неговият усъвършенстван дизайн и функционалност го правят идеален избор за вашия бизнес или обществено пространство, осигурявайки на клиентите и гостите ви необходимата хигиена и удобство.

  С вместимост от 600 кърпи, този дозатор предоставя ефективно обслужване дори и във време на интензивна употреба. Неговият интелигентен дизайн оптимизира пространството, като същевременно осигурява практичността, необходима за обществените среди.

  Дозаторът се предлага в сребрист цвят (хром) с текстура и вид на полирана стомана.

 • Дозатор за кърпи за ръце

  Дозатор за кърпи за ръце DITEHI, V сгъвка – Бял

  26.95 лв. (22.46 лв. без ДДС)

  Диспенсърът за кърпи, използващ кърпи с “V сгъвка”, е идеалното допълнение както за бани, така и за кухни, осигурявайки необходимата хигиена за вашите ръце. С вместимост от 600 кърпи, този дозатор представлява изключително практично оборудване, което ефективно използва наличното пространство.

  Изработеният в бял цвят диспенсър не само е функционален, но и се отличава с елегантен и стилен дизайн, който допълнително подчертава неговата практичност. Неговото удобство при използване го прави неотменим аксесоар за всяко помещение.

 • Дозатор за кърпи за ръце DITEHI

  Дозатор за кърпи за ръце DITEHI – черен

  30.80 лв. (25.67 лв. без ДДС)

  Диспенсърът за кърпички на зиг-заг се вписва идеално в бани и кухни, като покрива основните нужди от хигиена на ръцете ви. Капацитетът му за 600 кърпички го прави практично оборудване, което заема минимално пространство.

 • Дозатор тоалетна хартия на пачка

  Дозатор тоалетна хартия на пачка Ditehi – черен

  23.80 лв. (19.83 лв. без ДДС)

  Дозатор тоалетна хартия на пачка се отличава със своя елегантен и компактен дизайн. Той е проектиран с внимание към естетиката и предлага изчистен външен вид, който ще се впише хармонично във всяко обществено помещение. Неговият компактен размер го прави идеален за използване на ограничени пространства, без да компрометира вместимостта на хартията. Предлага се в елегантен черен цвят

 • Дозатор тоалетна хартия на пачка

  Дозатор тоалетна хартия на пачка Ditehi – бял

  22.80 лв. (19.00 лв. без ДДС)

  Дозатор тоалетна хартия на пачка се отличава със своя елегантен и компактен дизайн. Той е проектиран с внимание към естетиката и предлага изчистен външен вид, който ще се впише хармонично във всяко обществено помещение. Неговият компактен размер го прави идеален за използване на ограничени пространства, без да компрометира вместимостта на хартията.

 • Дозатор за тоалетна хартия мини джъмбо

  Дозатор за тоалетна хартия мини джъмбо DITEHI – Черен

  26.80 лв. (22.33 лв. без ДДС)

  Дозаторът е предназначен за използване в обществени тоалетни, кухни и други подобни помещения. Той разполага с централен дисплей, който позволява лесно да се следи нивото на хартията. Диспенсърът се предлага елегнатен черен цвят.

  С капацитет от 300 м ролка и диаметър на държача Ø 45 мм, диспенсърът може да побира хартиени ролки с максимален диаметър 25 см. Той е изработен от издръжлив ABS материал. Диспенсърът се отваря с помощта на пластмасов ключ и може да бъде здраво закрепен към стената с помощта на винтове и дюбели.

 • Дозатор за тоалетна хартия мини джъмбо DITEHI

  Дозатор за тоалетна хартия мини джъмбо DITEHI – Хром

  35.80 лв. (29.83 лв. без ДДС)

  Диспенсърът е предназначен за използване в обществени тоалетни, кухни и други подобни помещения. Той разполага с централен дисплей, който позволява лесно да се следи нивото на хартията. Диспенсърът се предлага в нов цвят – Хром (сребристо сиво), с текстура и вид на полирана стомана.

  С капацитет от 300 м ролка и диаметър на държача Ø 45 мм, диспенсърът може да побира хартиени ролки с максимален диаметър 25 см. Той е изработен от издръжлив ABS материал. Диспенсърът се отваря с помощта на пластмасов ключ и може да бъде здраво закрепен към стената с помощта на винтове и дюбели.

 • Дозатор за тоалетна хартия мини джъмбо

  Дозатор за тоалетна хартия мини джъмбо DITEHI – бял

  23.80 лв. (19.83 лв. без ДДС)

  Диспенсърът е предназначен за използване в обществени тоалетни, кухни и други подобни помещения. Той разполага с централен дисплей, който позволява лесно да се следи нивото на хартията. Диспенсърът се предлага в бял цвят.

  С капацитет от 300 м ролка и диаметър на държача Ø 45 мм, диспенсърът може да побира хартиени ролки с максимален диаметър 25 см. Той е изработен от издръжлив ABS материал. Диспенсърът се отваря с помощта на пластмасов ключ и може да бъде здраво закрепен към стената с помощта на винтове и дюбели.

 • Дозатор за течен сапун черен

  Дозатор за течен сапун черен DITEHI, 0.8л. Черен

  25.80 лв. (21.50 лв. без ДДС)

  Дозатор за течен сапун на Ditehi е снабден с анти капеща система и компоненти от неръждаема стомана, които осигуряват дълъг живот на продукта. Системата за отваряне улеснява изваждането на резервоара за течен сапун, без да се налага да свалята от стената, така че можете да почиствате резервоара толкова често, колкото желаете. Сега се предлага в стилен черен вариант.

 • Дозатор за течен сапун хром

  Дозатор за течен сапун хром, DITEHI, 0.8л.

  31.80 лв. (26.50 лв. без ДДС)

  Дозатор за течен сапун на Ditehi е снабден с анти капеща система и компоненти от неръждаема стомана, които осигуряват дълъг живот на продукта. Системата за отваряне улеснява изваждането на резервоара за течен сапун, без да се налага да свалята от стената, така че можете да почиствате резервоара толкова често, колкото желаете. Сега се предлага в нов цвят Хром (сребристо сиво) с текстура и вид на полирана стомана.

Scroll to Top