Поръчка и доставка

Минималната сума на поръчка е 70 лв.
Dosmart предоставя безплатен транспорт в рамките на град София.

  1. След като сте избрали необходимите ви стоки, сте ги добавили в количката, избрали сте метод за плащане и сте настинали бутон “ПОРЪЧВАНЕ”, ще получите съобщения на електронния адрес (имейл) предоставен `от вас, че вашата поръчка е получена. На този етап поръчката предстои да  бъде потвърдена от Dosmart
  2. В случай, че сме възпрепятствани да представим някоя от желаните от вас стоки, в посоченото време, ще се свържем с вас на посоченият телефон, за да уговорим промяна на поръчката или времето на доставка.
  3. След като вашата поръчка, бъде получена от наша сътрудник, ние ще обработним поръчката и в случай, че всички стоки са налични, ще ви изпратим потвърждение по e-mail, че поръчката ви ще бъде изпълнена.
  4. Непосредствено след това ще получите друг имейл в който предоставяме електронна фактура, както и инструкции за извършване на плащане. Виж повече за методите на плащане тук.
  5. Поръчката се доставя със собствен транспорт на търговеца в рамките на София град.
  6. В случай, че желаете доставка извън рамките на град София, моля да се свържете с нас предварително, на посоченият e-mail, чат канал или телефон публикувани на страницата на Dosmart
Scroll to Top