Течен сапун SANO KEFF SEAWEED с морски водорасли 500ml

7.10 лв. (5.92 лв. без ДДС)

Общо цена с ДДС:
Единична цена с ДДС:

Представяме ви Keff Seaweed – иновативен течен сапун, създаден с мисълта за перфектната грижа за вашата кожа. Този продукт е уникален, защото не съдържа традиционен сапун, а вместо това предоставя богата, кремообразна пяна, която нежно почиства и овлажнява кожата ви. Специално формулиран с екстракт от морски водорасли от фирмата SANO, Keff Seaweed подхранва кожата ви с необходимите влага и хранителни вещества.

  • Безплатна доставка за град София
  • Минимална сума на поръчка - 70 лв.
  • Срок за доставка от 2 до 5 работни дни
Платежни методи:
Код: DET42587

Бърза поръчка и консултация


Този продукт е уникален, защото не съдържа традиционен сапун, а вместо това предоставя богата, кремообразна пяна, която нежно почиства и овлажнява кожата ви. Специално формулиран с екстракт от морски водорасли от фирмата SANO, Keff Seaweed подхранва кожата ви с необходимите влага и хранителни вещества.

Основни характеристики и предимства:

Овлажняващ ефект: Keff Seaweed е създаден, за да поддържа оптималната влажност на кожата. С уникалната си формула този течен сапун помага да се предотврати изсушаването и обезвлажняването на кожата.

Кремообразна пяна: Разкошната, богата пяна прави използването на този сапун истинско удоволствие. Тя нежно почиства кожата, като оставя усещане за мекота и гладкост.

Нежен аромат: Keff Seaweed има деликатен аромат, който ще ви освежи и ще ви направи да се чувствате по-свежи и релаксирани след всяка употреба.

Екстракт от морски водорасли: Съдържанието на екстракт от морски водорасли от фирмата SANO предоставя богатство от микроелементи и антиоксиданти, които помагат за укрепване и омекотяване на кожата.

Марка

Scroll to Top