Медицинска ролка за кушетка от хартия 60 см широчина и 50 м дължина

10.50 лв. (8.75 лв. без ДДС)

Цена за количество

Количество Отстъпка (%) Единична цена (с ДДС)
1 10.50 лв.
6 3 % 10.19 лв.
12 5 % 9.98 лв.
24+ 7 % 9.77 лв.
Общо цена с ДДС:
Единична цена с ДДС:

Двупластова медицинска ролка за кушетки и легла с перфорация през 38 см. Ширина 60 см., дължина на роката 50 м. Двупластови, 100% целулоза. Подходяща за лекарски и зъболекарски кабинети, салони за красота и козметика, масажни и татуу студия и други.

  • Безплатна доставка за град София
  • Минимална сума на поръчка - 70 лв.
  • Срок за доставка от 2 до 5 работни дни
Платежни методи:
Код: SIN32266

Бърза поръчка и консултация


Висококачествена хартиена медицинска ролка за кушетки – незаменима за ефективна хигиена в медицински и козметични кабинети. Този продукт предлага висококачествено и устойчиво решение за еднократна употреба, гарантиращо оптимална чистота и безопасност.

Изработена от 100% чиста целулоза, тази двупластова хартиена ролка е мека, но изключително здрава, предотвратяваща разкъсване или прокарване по време на употреба. С широчина от 60 см,и перфорация през 38 см., тя е идеална за стандартни медицински кушетки, като осигурява пълно покритие и комфорт за пациентите.

Ролката с дължина от 50 метра осигурява отлична издръжливост, като всяка ролка е достатъчна за множество приложения, което я прави икономичен избор за клиники и салони. Лесното отделяне и замяна на ролките спомага за бързото и удобно поддържане на хигиената, минимизирайки времето за подготовка между клиенти или пациенти.

Този продукт е особено подходящ за употреба в медицински зали, стоматологични клиники, масажни и физиотерапевтични центрове, както и в козметични и спа салони. Неговата универсалност и висока абсорбация гарантират, че е подходящ за различни ситуации, като същевременно предоставя комфорт и безопасност за клиентите.

Scroll to Top